sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Rehtorin tervehdys

Lyseonpuiston lukion lukuvuosi 2017–2018 on pyörähtänyt käyntiin mukavasti – rauhallisissa ja iloisissa tunnelmissa. Olen ollut tosi positiivisella mielellä aloittaessani työt Lyskan rehtorina. Henkilökunta ja opiskelijat tulivat töihin kesälomiltaan silminnähden virkistyneinä.

Kun kävimme opettajien kanssa suunnittelupäivien aikana keskusteluja lukuvuoden painopistealueista, tärkeiksi asioiksi nousivat Vihreä lippu -koulun ja Unesco-koulun periaatteet ja arjen toiminta sekä koulun käytännön asioiden jouheva sujuminen. Itselleni erittäin tärkeitä asioita ovat opiskelu- ja työhyvinvointiin liittyvät asiat sekä koko kouluyhteisön keskinäisen yhteistyön tiivistäminen. Olen tavannut opiskelijakunnan hallituksen ja ohjaavan opettajan ja toivon tiivistä yhteistyötä myös opiskelijoiden kanssa mm. ”Hyvinvointi liikkuvalla Lyskalla” -teeman sekä hiljaisen työskentelyn tilan kalustamisen merkeissä.
Toivon, että me kaikki kouluyhteisömme jäsenet välitämme toisistamme, arvostamme toisiamme ja mahdollistamme toisillemme myönteisiä, antoisia ja opettavaisia kokemuksia.
Mukavaa ja menestyksellistä lukuvuotta koko kouluyhteisöllemme!

Tuovi Palomaa
rehtori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti